Onder ons

Boeken vol films voor in jouw hoofd

Boeken waarbij je als beelddenker tijdens het lezen complete films ziet, ook beelden van plaatsen die de verbeelding te boven gaan. Dat zijn de boeken die we in de toekomst ook een plek willen geven bij uitgeverij Vol liefs.

Verbeelding

Soms maak je dingen mee die niet van deze wereld lijken, of die niet iedereen in jouw wereld gelooft.¬†Veel hooggevoelige mensen kennen dit en ook beelddenkers zien vaak ‘meer’.

Ook die verhalen wil Uitgeverij Vol liefs delen. Dus houd de boeken van Uitgeverij Vol liefs in de gaten als je interesse hebt in fijne, lekker leesbare boeken over magisch denken.

‘Zo’n boek wil ik ook laten maken!’

De medewerkers van Uitgeverij Vol liefs zijn allemaal inzetbaar als freelancer op andere interessante projecten. Voel je vrij om een vraag te mailen als je bijvoorbeeld een vormgever nodig hebt en onze stijl spreekt je aan.
Lees meer over de makers van onze boeken op ‘Over ons’.

Komt er een vervolg op De droomdenker?

Veel lezers die met enthousiasme hebben gelezen over Wouter, vragen of er een vervolg komt. ‘Met een meisje?’ is vaak de tweede vraag.
Het meisje zou dan bijvoorbeeld adhd kunnen hebben, of add, pdd-nos, of een andere diagnose in het autisme-spectrum. Dit zijn gangbare misdiagnoses bij hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.
Andere aanvragen gaan over een meisje met ocd (obsessive compulsive disorder) of een meisje dat heel erg op Wouter lijkt, maar thuis erg boos en verdrietig is over het zoveel moeten aanpassen op school.

Even onder ons…

Die wens om de Droomdenken-serie uit te breiden is zeker aanwezig bij Uitgeverij Vol liefs. We staan open voor voorstellen en boeken op verzoek, dus stuur ons gerust een mail of benader ons op social media.

Nieuwste blogs binnen dit thema: