Wij zijn Vol liefs en we maken mooie boeken over beelddenken en droomdenken

Suzanne Buis foto door Lisette Geel.jpg1 ingezoomd kleiner

Suzanne Buis

Suzanne is hoogbegaafd, hoogsensitief en een beelddenker. Ze is vol liefs moeder van drie dochters, kinderboekenschrijver en de oprichter van Uitgeverij Vol liefs. ‘Ik ben dol op vrolijke beelden en verhalen. Die deel ik graag met anderen, onder meer via deze website, presentaties en mijn boeken voor zowel kinderen als volwassenen.’

Meer over Suzanne’s werk en projecten vind je op¬†Suzannebuis.nl.
Heb je interesse in haar nog niet-gepubliceerde verhalen en filmplannen? Neem zeker contact op!

Willy Sengers

Willy is een echte papierliefhebber. ‘Van dik naar dun en van ruw naar fijn; alles pak ik met liefde aan. Ik werk graag met verfijnde typografie. Ook sprekende beelden, losse illustraties, krachtige lijnen, subtiele √©n contrasterende kleuren kenmerken mijn ontwerpstijl. Een goede combinatie van dit alles brengt de communicatie tot leven, waarmee het kan verrassen, overtuigen of juist verstillen.’

Willy heeft deze site ontworpen, de huisstijl, De droomdenker en nog veel meer. Zie ook studio Willy Sengers.

Teamfoto_Maresa

Maresa Jacobse

Maresa plukt zoveel mogelijk verhalen en schrijft ze op. Spreekt vloeiend Engels en HTML. Maresa werkt altijd aan een nieuw boek en wisselt graag af met tekst-, marketing- en vertaalprojecten. Ze heeft het geluk dat ze daar erg goed in is.
Ze beluistert luisterboeken op 1,5 keer de snelheid en leert Zweeds tijdens het sporten.

Myrke van der Does

‘Ieder kind is bijzonder, maar sommigen zijn dat net een beetje meer. Ik ben trots en dankbaar dat ik als schrijver en redacteur kan helpen om deze kinderen een stem te geven.’

Myrke heeft een dochter, twee zoons en is heel gelukkig met haar vriend die ook twee zoons heeft.

Meer over Myrke’s columns voor Wij Mama en haar andere schrijfwerk vind je op¬†DeSchrijfcompany.com

Team Vol liefs

Uitgeverij Vol Liefs bestaat uit een klein team met zowel woord- als beelddenkers.

Suzanne Buis
uitgever/auteur
Willy Sengers
grafisch ontwerper
Rianne van Duin
grafisch ontwerper
Maresa Jacobse
auteur/seo-specialist & verhalenverzinner
Myrke van der Does
auteur

 

Adviseurs:
Richelle de Deugd
Marion van de Coolwijk

Ambassadeurs:
Fanny Cattenstart
Astrid Loontjes van Ixi-je

Samenwerking met:
Specialist in websites
Zwaan Printmedia

Uitgeverij Vol liefs

Uitgeverij Vol liefs uit Noord-Holland biedt kinderboeken, jeugdboeken en volwassen literatuur aan over hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en beelddenkers.

 

Vol liefs in de wereld

Soms maak je dingen mee die niet van deze wereld lijken, of die niet iedereen in jouw wereld gelooft. Veel hooggevoelige mensen kennen dit en ook beelddenkers zien vaak ‘meer’. Ook die verhalen wil Uitgeverij Vol liefs delen.

Houd de boeken van Uitgeverij Vol liefs in de gaten als je interesse hebt in fijne, lekker leesbare boeken over paranormale zaken, telepathie, helderziendheid en gidsen.

Uitgeverij Vol liefs werkt aan romans met spirituele personages en buitenzintuiglijke waarneming, magisch denken en interventies van voorouders.

Wereld vol liefs

Uitgeverij Vol liefs dankt haar naam aan de boodschap die ze met haar boeken wil uitdragen. Laten we met zijn allen zoveel mogelijk boeken lezen over mensen die anders denken dan wij. Om onszelf te leren kennen lezen we boeken over mensen die op dezelfde manier denken als wij.

Hoe meer je leest, hoe meer je begrijpt, zowel van jezelf als van anderen.

Met uitgeverij Vol liefs hopen we de wereld een beetje mooier te maken: een wereld Vol liefs. Liefde begint bij begrip, en begrip begint bij het verhaal van een ander kennen.

Het belangrijkste is dat we leuke boeken op onze website plaatsen

Dit zijn herkenbare boeken voor iedereen die net even iets anders denkt. Als uitgeverij willen we meer mooie verhalen op de markt brengen die herkenbaar zijn voor zowel beelddenkers als voor iedereen die een beelddenker kent.

Verhalen delen

In zware tijden kan het troostrijk en geruststellend zijn te lezen dat je niet de enige bent die iets onvoorstelbaars meemaakt.

‘Hoe ga ik om met verlies, bedrog, rouw, hoe verwerk ik mijn scheiding, hoe krijg ik mijn eigenwaarde terug, hoe word ik zelfstandig, hoe krijg ik weer vertrouwen in mezelf als ouder, hoe kan ik mijn kind beter begrijpen…’

Het zijn universele vragen

en toch kun je je zo alleen voelen als je met deze vragen zit. Vind je eigen antwoorden in boeken Vol liefs.