De gedachtenschenker is gericht op wat jou bezighoudt, inzetbaar voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. De gedachtenschenker geeft je waardevolle adviezen en brengt je op ideeën.

Geen standaardmodel of formule, wel persoonlijke aandacht. Jouw flow wordt geactiveerd met scherpe vragen en oneindig inspirerende creatieve verbeelding. Zo kun je vol energie en enthousiasme verder!

De gedachtenschenker richt zich op jou als schrijver en ondernemer. Work (with) this brain!

Haar boeken liepen niet meer en ze overwoog te stoppen met schrijven. ‘Ik zit vast,’ zei ze.
Binnen zes weken verkocht deze schrijfster meer exemplaren van haar boeken, dan in het hele jaar ervoor. Zelfs ruim 150 stuks tegelijk, dankzij een van mijn adviezen.
Een ander advies levert haar de komende jaren een extra maandsalaris op, waar ze niets meer voor hoeft te doen.

En het mooiste: ze begreep ineens zoveel meer van haar eigen werk, dat ze inmiddels schrijft aan een nieuwe roman. Ze straalt wanneer ze er over praat.

Een aantal succesvolle resultaten van een Gedachtenschenkersessie in het Droomdenkers Talentcentrum. Eén middagje met mij praten leverde haar (nu al) tien keer de investering op, in geld. En nog veel meer in energie en vrolijkheid.

Lees verder

Mijn naam is Suzanne Buis, ik ben de gedachtenschenker. Jij hebt een idee, project, website of plan – ik heb een idee wat er met jouw plan kan. Jij vertelt – ik luister, stel vragen en schenk je mijn gedachten.

Hoe werkt schrijfcoaching bij de Gedachtenschenker?

Jij hebt een idee, project, website of plan – ik heb een idee wat er met jouw plan kan. Investeer in kennis en ervaringen over crowdfunding, crowdsourcing, profileren via social media, fanbase opbouwen en onderhouden, een uitgever vinden, zelfstandig ondernemer worden, fulltime schrijver zijn, uitgeven in eigen beheer, publiciteit vinden voor je werk, inkomsten verwerven die nu blijven liggen…

Jij boekt een sessie. Ik neem contact op. We maken een afspraak voor live of online coaching. Je krijgt een vragenlijst en kunt daar alvast over nadenken. Vervolgens hebben we een gesprek waarbij we via praten en (scherpe) vragen snel tot de kern komen van wat je wilt, wat bij jou past en ik adviseer je over wat haalbaar en wenselijk is qua inkomen, in de huidige markt. Met de adviezen ga je vol energie zelf verder.

Ik heb onlangs een heel fijn coachingsgesprek gehad met Suzanne. Suzanne is heel erg kundig, weet al snel de vinger op de zere plek te leggen, en wat ik ook zo fijn vond: ze is heerlijk relaxed en een mooi mens om mee te praten. Echt iemand waar je je vragen bij durft te stellen en met een koffer vol informatie weer weggaat, met de juiste route op je kompas. Dankjewel Suzanne!

Joëlla Opraus
How2SpendIt

Ik heb enorme bewondering voor Suzanne als schrijver, als redacteur en als mens. Ze is scherp, analytisch, gaat direct naar de essentie, heeft humor en ze bekijkt een boek niet alleen vanuit de perceptie van de lezer, maar ziet ook de hele markt en ze begeleidt zonder enige afbreuk te doen aan de authenticiteit van de auteur. Hoewel het me vier jaar kostte om mijn debuut ‘BLUT’ af te schrijven, had zij maar anderhalf uur nodig om me in mijn boek te laten geloven én rigoureus te durven schrappen. In een paar contactmomenten maakte ze mijn boek zoveel beter. Vervolgens ging ze ermee aan de slag als redacteur, waarbij ze hetzelfde deed. Wat ik vooral knap vond: vanaf het allereerste moment had ik 100% vertrouwen in haar. Dat heeft ze meer dan waargemaakt. Sterker nog: ze blijft ongevraagd en enthousiast met me meedenken. Ook leuk: het boek is nog maar net uit, maar verkoopt al goed en genereert moeiteloos veel media-aandacht. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan Suzanne. Hoewel ik nog maar net begonnen ben met het schrijven van mijn tweede boek, heb ik haar al opdracht gegeven voor de begeleiding. Ik denk niet dat het bij twee boeken blijft en beveel haar -voor zover dat nog niet duidelijk was- van harte aan.

Dorothée Loorbach
Auteur van oa blut.
Sound of Confetti

Suzanne geeft je een enorme boost, wees daarop voorbereid!

Suzanne Buis – die ik in de beginjaren van Hyves heb leren kennen – heeft haar dromen nagejaagd en daarmee haar droombaan gecreëerd. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik op zoek was naar iemand die mij kon coachen. Ze is enorm professioneel, scherp en ze geeft tips die je aan het denken én doen zetten.

Daarnaast beschikt ze met haar frisse kijk op het leven over een heerlijk gevoel voor humor. Met Suzanne is het nooit saai. Suzanne geeft je een enorme boost, wees daarop voorbereid! Wanneer je met haar afspreekt dan zal er van alles gaan ‘stromen’.

Suzanne vraagt, tekent in haar notitieboek, vraagt nog een keer, ‘graaft’ dieper en neemt je verder mee in haar gedachten. Dat doet ze zo goed dat wanneer de afspraak – die drie minuten leek te duren, terwijl dat er in werkelijkheid 180 waren – voorbij is, je creativiteit in de hoogste versnelling staat en je overloopt van de ideeën waar geen einde aan lijkt te komen. Suzanne zorgt ervoor dat je ongelooflijk gemotiveerd, en vol inspiratie en zelfvertrouwen zo snel huiswaarts wilt keren om met al die ideeën aan de slag te gaan.

Dat is het ‘Suzanne effect’ dat ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Derk Fraiquin

Heerlijk om te sparren met iemand die vanuit andere invalshoeken naar je boek kijkt en thema’s ziet waar je zelf nooit bij stil hebt gestaan.

Suzanne heeft me zoveel tips en ideeën meegegeven dat ik maanden vooruit kan. Het mooiste is dat mijn eigen creatieve kraan nu ook vol openstaat. Ik kom handen tekort!!

Thea Spoelstra
www.TheaSpoelstra.nl

Gedachtenschenker Suzanne Buis heeft ons enorm op weg geholpen bij het opzetten van RouteXL, een online routeplanner voor meerdere adressen. Ze gaf richting waar er teveel afleiding was en hielp onnodige omwegen afsnijden. Daarbij wees ze op kansen die we zelf over het hoofd zagen. Haar gedachten zijn origineel, ze legt snel verbanden en komt met verrassende invalshoeken!

Paul Mars
www.routexl.nl

Snel denken, adhd en dyslexie maken het vwo met alle “saaie” lessen en het vinden van motivatie voor huiswerk en opdrachten niet altijd makkelijk. Suzanne heeft met haar training en begeleiding in het Droomdenkers Talentcentrum toch het juiste knopje weten te vinden. Zij heeft tools aangereikt hoe te plannen en leren en vooral ook herkenning gebracht. Als ouders kun je 100 x zeggen dat je door je schooltijd heen moet en het diploma handig is maar als iemand met hetzelfde snelle denkniveau het vertelt, beklijft het toch beter Het vuurtje is weer gaan branden. Motivatie wordt nog regelmatig gezocht maar een stuk sneller gevonden.

Tom Veldt
VanHollant.nl

Gedachtenschenker, je hebt me al heel wat gedachten geschonken en ik ben je er nog steeds dankbaar voor. Vooral het ‘veilige’ gevoel dat je me gaf door me te helpen mijn weg te vinden in een wereld die ik niet kende. Gedurende mijn proces heb je me gesteund en geïnspireerd om dichtbij datgene te blijven, wat echt ‘Peggy’ is. Inmiddels is mijn boek bijna klaar… Dank je wel.

Peggy Smith,
www.PeggySmith.nl

We zochten voor een project iemand die voor kinderen schreef. Via Google kwam ik bij Suzanne uit. Een schot in de roos. Suzanne is meer dan schrijfster. Wegens zeer goed werk en een heel prettige samenwerking, is haar opdracht uitgebreid naar het schrijven van de teksten voor de PR-materialen. Naast prachtig schrijven voor kinderen, bleek zij ook uitstekend in staat om een veelheid aan berichten aan diverse doelgroepen, in korte, heldere boodschappen om te zetten. Het schrijven zit Suzanne in het bloed. En hoe!

Frederike Lems
www.kindofmedia.nl

Gedachtenschenker, je hebt me al heel wat gedachten geschonken en ik ben je er nog steeds dankbaar voor.