Stel je vraag aan Suzanne Buis of het Droomdenkers Talentcentrum!


Suzanne Buis
foto: Corine de Ruiter

Suzanne Buis is ook inzetbaar voor coaching bij het opzetten en/of schrijven van jouw boek. Lees meer over de Gedachtenschenker.

Nieuwsbrief van Suzanne Buis
en Droomdenkers Talentcentrum


Vol liefs gaat zorgvuldig met persoonlijke gegevens om. Jouw mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief.


Wil je meer weten over boeken van Uitgeverij Vol liefs?
Laat het ons gerust weten via het contactformulier.

Voor boekhandels

Uitgeverij Vol liefs is aangesloten bij de Vrije Uitgevers.
Voor rechtstreekse bestellingen, promotiemateriaal, signeersessies, acties en aanbiedingen, kunt u contact opnemen. Het kantoor is telefonisch bereikbaar via 06-38510345 en via het bovenstaande contactformulier.

Voor de pers

Journalisten en mediapartners kunnen gratis informatie aanvragen over onze auteurs, boeken, of specifieke informatie over beelddenken. Ook kunnen wij beeldmateriaal toezenden als dit gebruikt wordt ter promotie van Vol Liefs en/of als dit beelddenkers verder kan helpen.

Op zoek naar een expert op het gebied van hoogbegaafdheid, beelddenken en/of hooggevoeligheid? Zoek je een deskundige die wil praten over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken? Neem dan contact op.

Suzanne Buis is spreker en schrijver over de opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Ze is ervaringsdeskundige wat betreft uitzonderlijk hoogbegaafd en beelddenker zijn. Ze heeft ook ervaring met misdiagnoses, zoals autisme, ass, Asperger, pdd-nos. Suzanne heeft een positieve, oplossingsgerichte, relativerende attitude.