Van Bij Ons: Historische verhalen

Prachtige verhalenbundel met een spannend historisch en/of mythisch verhaal per provincie.
Echt een plaatje qua illustraties en vormgeving van Margot Senden.
Boeiende verhalen van schrijvers uit het hele land. Suzanne Buis leverde de bijdrage voor Noord-Holland, over de strijd om de Zanddijk, tussen Egmond, Limmen, Castricum en Bakkum.
Heerlijk om samen of alleen te lezen (het is niet specifiek een kinderboek). Net of je toch een rondje Nederland kunt doen, door tijden en landschappen ?

Op voorraad!

Van Bij Ons
Clavis Uitgeverij

22,95

Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de mooiste volksverhalen uit de twaalf Nederlandse provincies. Gebaseerd op oude sagen, mythen en sprookjes, maar ook op nieuwe feiten, laten deze verhalen je het land van vandaag opnieuw ontdekken. De geheimzinnige gebeurtenissen zijn van alle tijden en loeren om de hoek …
Met prachtige illustraties van Margot Senden en bijdragen van Christien Boomsma, Suzanne Buis, Femke Dekker, Joke Eikenaar, Gonneke Huizing, Hein Klompmaker, Li Lefébure, Joke Reijnders, Marion van der Kleij, Marcel van Driel, Pimm van Hest, Anneriek van Heugten en Chris Vegter.

 

Inhoud

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Druk
1
Verschijningsdatum
januari 2019
Afmetingen
26,2 x 20,2 x 1,7 cm
Aantal pagina’s
112 pagina’s
Illustraties
Met illustraties

Betrokkenen

Auteur
Anneriek van Heugten Joke Eikenaar
Co-auteur
Joke Eikenaar
Illustrator
Margot Senden
Uitgever
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij

EAN

EAN
9789044833904