Ridder Mark: leesbevordering via lezen en muziek

26 september 2019, 19.30 uur

Verhaal, lezen, illustratie en muziek zijn verbonden in Ridder Mark, een baanbrekend project voor leesbevordering. Leesbeleving versterken… hoe doe je dat?
Jurriaan Klomp, schrijver en componist vertelt in het Droomdenkers Talentcentrum, Schipperslaan 13, Limmen.
Maak kennis met het boek en de muziek van Ridder Mark. Leer over muziek bij taalontwikkeling. Laat je informeren over mogelijkheden op jouw school, muziekschool of coachingspraktijk.

12,50

20 op voorraad

26 september 2019, 19.30 uur

Verhaal, lezen, illustratie en muziek zijn verbonden in Ridder Mark, een baanbrekend project voor leesbevordering. Leesbeleving versterken… hoe doe je dat? Deze bijzonder innovatieve ontwikkeling in leesbevordering wordt enthousiast ontvangen door muziek- en taaldocenten. Het project wordt ingezet voor het onderwijzen van leesbevordering aan Pabo’s.

Schrijver en componist

Jurriaan Klomp, schrijver en componist van Ridder Mark vertelt in het Droomdenkers Talentcentrum. Maak kennis met het boek en de muziek van Ridder Mark. Leer over de achtergronden van muziek bij taalontwikkeling. Laat je informeren over de mogelijkheden voor op jouw school, muziekschool of coachingspraktijk.

Lees en luister

Lees meer over dit bijzondere project voor het bevorderen van leesplezier, bekijk de illustraties en beluister fragmenten op RidderMark.nl

 

Praktisch:

Droomdenkers Talentcentrum,

Schipperslaan 13

Limmen

Gratis parkeren voor de deur

Inloop 19.00 uur
Einde 21.00 uur