Middag voor ouders van hoogbegaafde kinderen – vrijdag 21 juni ,

Ouder-ontmoeting-informatiemiddag

Vrijdag 21 juni LIMMEN
14-17 uur
Hoogbegaafde kinderen komen soms heel vroeg in de puberteit. Een roerige fase, zeker voor kinderen die hooggevoelig zijn, een sterke wil hebben en zich grote levensvragen kunnen stellen. Hoe houd je deze leerlingen gemotiveerd? Hoe verbeter je het contact met je hoogbegaafde (pre)puber?

Veel ouders voelen zich wat verloren, omdat deze vragen nog niet spelen bij ouders van leeftijdgenoten. Ontmoet elkaar, doe informatie en tips op en… ontspan even bij zoveel herkenning en begrip!

Bekijk de locatie

Meer lezen: klik op Beschrijving onderaan de pagina.

17,50

15 op voorraad

Ouder-ontmoeting-informatiemiddag

Hoogbegaafde kinderen komen soms heel vroeg in de puberteit. Dat is een roerige fase, zeker voor kinderen die hooggevoelig zijn, een sterke wil hebben en zich grote levensvragen kunnen stellen. Hoe houd je deze leerlingen gemotiveerd? Hoe verbeter je het contact met je hoogbegaafde kind of jongere?

Met presentatie nav ‘Mijn hoogbegaafde puber, inspiratieboek voor ouders van hoogbegaafde jongeren’ en ‘De droomdenker‘, door Suzanne Buis

Als ervaringsdeskundige weet Suzanne Buis hoe het is om hoogbegaafd te zijn en niet goed in je vel te zitten op school.
Na het interviewen van deskundigen en ouders voor diverse boeken over dit onderwerp, heeft Suzanne heel wat perspectieven kunnen innemen. Daarom deelt ze de inzichten in deze presentatie voor ouders en leerkrachten, coaches en hulpverleners. Dus eigenlijk voor iedereen die met kinderen en jongeren te maken heeft. Want wat worden veel hoogbegaafde jongeren moeilijk herkend…

Tips en adviezen

In deze training geeft Suzanne ook de adviezen mee van coaches, onderzoekers, hoogleraren en de pubers zelf. Ter inspiratie en om met goede moed weer naar huis te gaan.

Praktisch

Vrijdag 21 juni 2019
Schipperslaan 13
Limmen (onder Alkmaar, tussen Heiloo en Castricum)
Inloop: 13.30 uur
Start: 14.00 uur
Einde: 17.00 uur
€ 17,50 inclusief koffie en thee.
Gezellige locatie, klein groepje, gratis parkeren voor de deur.

Bekijk de locatie