Uit­ver­kocht

Lizzy traint dolfijnen (deel 5) ,

Lizzy heeft het prima naar haar zin met haar moeder en het allerliefste hondje van de wereld: Boef. Als haar vader, die ze niet kent, plotseling laat weten dat hij haar graag wil ontmoeten, moet Lizzy daar eerst goed over nadenken. Wat als hij niet zo aardig is? Of als hij haar moeder verdrietig maakt? Of nog erger, als hij wil dat Lizzy bij hem komt wonen? Wat kan er allemaal veranderen, als ze ja zegt?

Dan hoort Lizzy dat haar vader op Curaçao woont en daar werkt als trainer in een dolfijnencentrum. Dat maakt de beslissing om hem op te zoeken een stuk makkelijker! Samen met haar moeder gaat Lizzy naar Curaçao, en daar wacht haar een wel heel speciale ontmoeting…

Ook IN DYSLEXIE lettertype verkrijgbaar

12,99

Uitverkocht

1 review for Lizzy traint dolfijnen (deel 5)

 • Ontroerend leesvoer, ook om samen te lezen

  In dit vijfde deel van Lizzy zit ze met een grote vraag: of ze wel of niet haar vader wil ontmoeten. Lizzy weet niet hoe ze tot een besluit kan komen en die worsteling is ontroerend.
  De serie is goed om samen met je kind te lezen, want je kunt het daardoor over ingewikkelde onderwerpen hebben. Daarnaast is Lizzy gewoon erg grappig 🙂

  Rebecca J op bol.com

 • Voeg een beoordeling toe

  stapeltje van 5 boeken Lizzy traint dolfijnen roze met turquoise en zilverkleurige bedeltjes van dolfijntjes aan een geel leeslint

  Bij Lizzy traint dolfijnen krijg je een mooi bedeltje van een dolfijn aan een leeslint!

  Hoe zeg je ja op een onmogelijke vraag?

  In het vijfde deel van deze meidenserie komt Lizzy voor een groot dilemma te staan. Lizzy is zo gewend om met haar moeder te wonen en te leven, dat ze er niet zo vaak bij stilstaat dat ze haar vader niet kent. Het is dan ook nogal een schok voor Lizzy als haar moeder laat weten dat Lizzy’s vader naar haar gevraagd heeft. De vraag is of zij hem wil ontmoeten, want hij zou dat graag willen.
  Lizzy raakt er erg van in de war. Wat verwacht haar vader van haar? Wat kan zij van hem verwachten? Ze heeft allerlei vragen die ze eigenlijk niet durft te stellen aan haar moeder, maar bij wie kan ze dan wel terecht? Of moet ze misschien die vragen helemaal niet stellen? Het lukt haar niet om het knopje te vinden om haar gedachten uit te zetten.

  Dolfijnen?!

  Dan hoort Lizzy dat haar vader dolfijnentrainer is op Curacao… en of ze daar naartoe wil komen.
  Wat ze dan nog niet weet, is dat ze er met de dolfijnen en nog iemand een heel bijzondere vriendschap zal sluiten!

  De Lizzy-serie

  De meidenserie Lizzy wordt geschreven door Suzanne Buis, bekend van onder andere de serie over Floortje Bellefleur. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht.

  Lezers: ook vaak moeders en dochters

  Lezers zijn meestal tussen de 7 en 12 jaar oud. Veel moeders vinden het ook leuk om de serie samen met hun dochter te lezen. Dat leidt tot mooie gesprekken over twijfels over vriendschap, wie ben je, wat wil je, hoe ga je met je ouders om, hoe gedraag je je op school… vragen waar veel tienermeiden zich onzeker over kunnen voelen.