Lizzy op de filmset DYSLEXIE (deel 3) ,

Er is een derde deel in de serie over Lizzy, haar pup Boef, haar moeder en vriendinnen: Lizzy op de filmset. Lizzy gaat samen met haar vriendin Rebecca, oma Marja, de pup Boef en de grote hond Lobbes op zoek naar haar moeder. Lizzy’s moeder is aan het werk voor een speelfilm, alleen weet eigenlijk niemand precies wáár ze is.

Oma Marja is gewoon met de meiden in de oude kampeerbus gestapt en naar Limburg gereden, zonder adres. Het duurt dus even voordat Lizzy haar moeder kan verrassen. Maar dan zetten Lizzy, haar vrienden en de honden de filmset al gauw op z’n kop!

In DYSLEXIE lettertype!

12,99

1 op voorraad

Schrijf de eerste beoordeling over “Lizzy op de filmset DYSLEXIE (deel 3)”

De vrolijke, slimme Lizzy Verlinden heeft het een beetje moeilijk in de zomervakantie: haar moeder is aan het werk op een filmset en het duurt langer dan gepland. Eigenlijk heeft Lizzy heimwee, maar ze wil ook weer niet dat haar moeder terug moet komen voor haar en dan haar werk niet kan doen. Dus bedenkt Lizzy een oplossing met haar vriendin Rebecca: ze gaan naar de filmset toe! De oma van Rebecca heeft daar ook wel zin in: een roadtrip, een avontuurlijke reis. De honden kunnen ook mee, dus Lizzy hoeft haar pup Boef niet te missen. Ze gaan op weg naar de camping waar gefilmd wordt.
Alles lijkt prima in orde, alleen zijn ze iets vergeten. Iets nogal belangrijks…

De Lizzy-serie

De meidenserie Lizzy wordt geschreven door Suzanne Buis, bekend van onder andere de serie over Floortje Bellefleur. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht.

Lezers: moeders en dochters

Lezers zijn meestal tussen de 7 en 12 jaar oud. Veel moeders vinden het ook leuk om de serie samen met hun dochter te lezen. Dat leidt tot mooie gesprekken over twijfels over vriendschap, wie ben je, wat wil je, hoe ga je met je ouders om, hoe gedraag je je op school… vragen waar veel tienermeiden zich onzeker over kunnen voelen.

Gewicht 0.370 kg
Afmetingen 142 × 218 × 17 cm
Kies uw boek

Normaal, Dyslexie