Lizzy. Nieuwe vrienden (deel 2)

Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft super veel te doen. Ze spreekt vaak af met haar nieuwe vrienden Rebecca, Bram en Lars en dan helpen ze oom Steven met klusjes in en om de boerderij. Maar Lizzy heeft het vooral druk met Boef, de allerliefste puppy van de hele wereld. Dan moet Lizzy’s moeder opeens een paar dagen weg voor haar werk. Hoewel Lizzy Rebecca nog niet zo lang kent, wil ze graag bij haar op de boerderij met alle dieren logeren. Rebecca vindt het geweldig. Dit wordt de spannendste logeerpartij ooit, belooft ze Lizzy…

12,99

 • Het boek lizzy deel 2 is een echt meiden boek er zit veel inspiratie in en je kan er veel van leren je kan het overal mee naar toe nemen want je wordt er relax van meisjes vinden het heel leuk en als je van vrienden maken en van op de boederij leven houd is dit echt een boek voor jou asjeblieft bestel hem je zal het heel leuk vinden en het aan andere mensen aanraden het is echt een dikke vette aanrader veel plezier met bestellen en lezen.

 • Wat een mooie reactie, dankjewel Lua! Heel fijn dat je zo genoten hebt van Lizzy. Veel plezier nog met de volgende delen! <3 Suzanne Buis

 • Voeg een beoordeling toe

  Nieuwe vriendschappen sluiten is best spannend

  Lizzy sluit nieuwe vriendschappen in haar nieuwe woonplaats, maar hoe weet ze wanneer ze die meisjes (en jongens!) kan vertrouwen? En wat moet ze daarvoor doen? Een logeerpartijtje met kinderen die je niet goed kent is al spannend genoeg, maar het is ook nog eens op een vreemde plek en ze vertellen elkaar te griezelige spookverhalen. Hoe dapper moet Lizzy eigenlijk zijn in deze nieuwe omgeving?!

  De Lizzy-serie

  De meidenserie Lizzy wordt geschreven door Suzanne Buis, bekend van onder andere de serie over Floortje Bellefleur. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht.

  Lezers: ook vaak moeders en dochters

  Lezers zijn meestal tussen de 7 en 12 jaar oud. Veel moeders vinden het ook leuk om de serie samen met hun dochter te lezen. Dat leidt tot mooie gesprekken over twijfels over vriendschap, wie ben je, wat wil je, hoe ga je met je ouders om, hoe gedraag je je op school… vragen waar veel tienermeiden zich onzeker over kunnen voelen.

   

  Gewicht 0.369 kg
  Afmetingen 143 × 218 × 17 cm
  Kies uw boek

  Normaal, Dyslexie