Lizzy. Nieuwe vrienden (deel 2)

Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft super veel te doen. Ze spreekt vaak af met haar nieuwe vrienden Rebecca, Bram en Lars en dan helpen ze oom Steven met klusjes in en om de boerderij. Maar Lizzy heeft het vooral druk met Boef, de allerliefste puppy van de hele wereld. Dan moet Lizzy’s moeder opeens een paar dagen weg voor haar werk. Hoewel Lizzy Rebecca nog niet zo lang kent, wil ze graag bij haar op de boerderij met alle dieren logeren. Rebecca vindt het geweldig. Dit wordt de spannendste logeerpartij ooit, belooft ze Lizzy…

12,99

Schrijf de eerste beoordeling over “Lizzy. Nieuwe vrienden (deel 2)”

Nieuwe vriendschappen sluiten is best spannend

Lizzy sluit nieuwe vriendschappen in haar nieuwe woonplaats, maar hoe weet ze wanneer ze die meisjes (en jongens!) kan vertrouwen? En wat moet ze daarvoor doen? Een logeerpartijtje met kinderen die je niet goed kent is al spannend genoeg, maar het is ook nog eens op een vreemde plek en ze vertellen elkaar te griezelige spookverhalen. Hoe dapper moet Lizzy eigenlijk zijn in deze nieuwe omgeving?!

De Lizzy-serie

De meidenserie Lizzy wordt geschreven door Suzanne Buis, bekend van onder andere de serie over Floortje Bellefleur. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht.

Lezers: ook vaak moeders en dochters

Lezers zijn meestal tussen de 7 en 12 jaar oud. Veel moeders vinden het ook leuk om de serie samen met hun dochter te lezen. Dat leidt tot mooie gesprekken over twijfels over vriendschap, wie ben je, wat wil je, hoe ga je met je ouders om, hoe gedraag je je op school… vragen waar veel tienermeiden zich onzeker over kunnen voelen.

 

Gewicht 0.369 kg
Afmetingen 143 × 218 × 17 cm
Kies uw boek

Normaal, Dyslexie