Lizzy. De première (Dyslexie-lettertype) (deel 4) ,

Speciale uitgave

Speciaal voor lezers die wat moeite hebben met lezen is dit vierde deel van de Lizzy-serie er ook in Dyslexie-lettertype. De zomervakantie is voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich onzeker en alleen. Ze is goede vrienden geworden met Rebecca, Bram en Lars. Maar blijven die wel aardig doen als ze met hun andere vrienden op school zijn? En hoe komt Lizzy een hele dag door zonder haar lieve Boef?

Maar Lizzy is Lizzy: stoer, slim en grappig. Ze heeft zelfs in een film gespeeld die in première gaat… Wie wil er nu geen vrienden met haar zijn?!

12,50

Product ID: 1305 SKU: Dyslexie-vriendelijk lettertype. Categorieën: , . Tags: , , , , , , , , .

Schrijf de eerste beoordeling over “Lizzy. De première (Dyslexie-lettertype) (deel 4)”

De Lizzy-serie

De meidenserie Lizzy wordt geschreven door Suzanne Buis, bekend van onder andere de serie over Floortje Bellefleur. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht.

Lezers: ook vaak moeders en dochters

Lezers zijn meestal tussen de 7 en 12 jaar oud. Veel moeders vinden het ook leuk om de serie samen met hun dochter te lezen. Dat leidt tot mooie gesprekken over twijfels over vriendschap, wie ben je, wat wil je, hoe ga je met je ouders om, hoe gedraag je je op school… vragen waar veel tienermeiden zich onzeker over kunnen voelen.

Dyslexie

De eerste vijf delen van de Lizzy-serie zijn verkrijgbaar in speciaal lettertype dat makkelijker te lezen is als je dyslexie hebt.
Meer weten? Lees verder op http://www.suzannebuis.nl/dyslexie/

Gewicht 0.346 kg
Afmetingen 141 × 215 × 17 cm
Kies uw boek

Normaal, Dyslexie