Blauwe achtergrond met zwarte skyline, roze vrouw met zwart jurkje, roze cupido, vrouw met pijl en boog van cupido, vol liefs

Ik date maar wat: ontroerend en grappig boek over liefde en relaties ,

Waarom ‘moeten’ singles ook een relatie krijgen? Hoe gaan anderen om met hun liefdesleven? Volg intieme gesprekken, spannende ontmoetingen en uiteenlopende dates, beleef speeddaten en lees hoe je van verschrikkelijke blind dates af komt.

Laat je inspireren: mannen kwamen in actie en vonden de moed om een leuke vrouw aan te spreken. Vrouwen herkenden er zo veel in, dat ze een stuk relaxter werden bij het daten.

Pik gaandeweg tips en tricks op. En vooral: vermaak je. “Erg leuk. Doet qua humor denken aan Van Kooten. Lag geregeld dubbel’.
Wie maak jij vrolijk met dit boek?! <3

9,95

4 reviews for Ik date maar wat: ontroerend en grappig boek over liefde en relaties

 • ‘Super nuttig om eens te lezen hoe een vrouw dat allemaal ziet, met afspraakjes maken en hoe mannen zich gedragen. En trouwens ook gewoon een leuk boek over op reis zijn en mensen ontmoeten.’
  Robbert (42), piloot

 • Net genoten van dit boek.
  Het is alsof Suzanne Buis mijn hoofd aan het beschrijven was. Humor, romantiek en af en toe een stomige fantasie/dagdroom.
  Haar schrijfstijl is aangenaam. Zinnen alsof ze haar gedachten zo papier zet. Vermakelijk en vlot.
  Heerlijke zelfspot.

 • Ik date maar niet, ik lees liever dit boek.
  Leuk eigentijds boek vol herkenning. Suzanne laat je de realistische kant van daten zien en hoe krankzinnig dat soms loopt. Leest lekker weg en laat de lezer achter met een glimlach.

 • Superleuk kado
  Ik heb dit boek kado gedaan aan een goede vriendin die al jaren -maar wat date-.
  Helemaal goed! Ze heeft er erg van genoten en herkende ook veel.
  Uitstekend kado dus voor alleenstaande leuke vrouwen dus weten wat daten is.

 • Voeg een beoordeling toe

  Romantiek, liefde, relaties; móet dat echt?!

  Dit boek over dating is zowel vermakelijk als interessant voor wie vragen heeft over daten en relaties.
  Suz is rond de dertig als ‘de mensen’ (tantes, vriendinnen, collega’s) beginnen aan te dringen op actie. Het wordt tijd dat ze eens een leuke vent vindt voor een Echte Relatie.
  Het is allemaal goedbedoeld, maar Suz vindt het wel irritant dat anderen zich hiermee bemoeien. En als ze vragen heeft, krijgt ze zelden antwoorden waar ze iets mee kan. ‘Het is toch veel gezelliger samen?’ ‘Mis je dan geen arm om je heen?’
  Wat nu als je dat niet mist? En als je ‘samen’ vaak vooral ‘gedoe’ vindt? Ben je dan raar?

  Wel of niet daten?

  Tijdens een reis door Canada bestudeert Suz de kunst van het scenario schrijven en vooral de kunst van het hebben van relaties. Wel of niet daten, en hoe dan…

  Dit boek is ontroerend persoonlijk, liefdevol en openhartig. Voor mensen met belangstelling voor de diverse vormen die mensen hebben gevonden om blij te zijn wat betreft hun relatiestatus.

  Ik ben datingmoe!

  De auteur, Suzanne Buis, over de reacties op het boek: ‘Na het lezen van dit boek over dating gebeuren er dingen. Vrouwen besluiten te stoppen met online daten – vaak zijn ze echt moe van profielen lezen, reageren, mailen, de spanning voor een blind date, afspraakjes die tegenvallen. Neem even pauze van het online daten. Lees het boek. Kom eerst op krachten, laat je inspireren door dit boek en maak het weer leuk voor jezelf.

  Ook mannen voelen zich beter door dit boek over dating

  Bij mannelijke lezers werkt het anders: die mailen vaak over dat ze geen idee hadden hoe een vrouwenbrein werkt en dat het boek een eye-opener is. Ze durven wat meer. Ik heb tientallen enthousiaste reacties gekregen van mannen die besloten om gewoon eens een aardig praatje te maken met vrouwen die ze interessant vinden. Het boek geeft zowel herkenning als inspiratie en nieuwe moed.’

  Ook verkrijgbaar als e-book. Bestel het e-book

  Gewicht 320 kg
  Afmetingen 192 × 117 × 13 cm