Roze vrouw, zwart jurkje, cupido, pijl en boog, skyline bij nacht

Ik date maar wat (e-book)

‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’ Schrijfster Suzanne Buis gaat in ‘Ik date maar wat’ op zoek naar een antwoord op die irritante vraag die stelletjesdozen stellen aan iedereen zonder relatie. Wil ze wel een relatie? Waarom hebben anderen wel of juist geen relatie? En hoe gaan ze daar mee om?

Ga mee op een reis door Canada, met vele gesprekken, ontmoetingen en uiteenlopende dates, beleef hoe uitputtend speeddaten is, hoe je van een blind date af komt en wat er gebeurt als je zowel een suffe muts als een mannenmagneet bent.

Laat je inspireren, zoals vele lezers voor jou: mannen kwamen in actie en hadden voor het eerst in tijden weer de moed om op een ‘normale’ manier een leuke vrouw aan te spreken. Vrouwen herkenden er zo veel in, dat ze een stuk relaxter werden in het datingcircuit.
Pik gaandeweg tips en tricks op. En vooral: vermaak je.

4,99

 • ‘Erg grappig, dit boek. Beetje lastig dat ik zo vaak hardop moest lachen in de trein, want mensen zaten naar me te kijken. Maar ja, ze keken wel vrolijk.’
  Thomas (22) student ICT

 • Voeg een beoordeling toe

  Romantiek, dating, relaties; móet dat echt?!

  Dit e-book over dating is zowel vermakelijk als interessant voor wie vragen heeft over daten en relaties.
  Suz is rond de dertig als ‘de mensen’ (tantes, vriendinnen, collega’s) beginnen aan te dringen op actie. Het wordt tijd dat ze eens een leuke vent vindt voor een Echte Relatie.
  Het is allemaal goedbedoeld, maar Suz vindt het wel irritant dat anderen zich hiermee bemoeien. En als ze vragen heeft, krijgt ze zelden antwoorden waar ze iets mee kan. ‘Het is toch veel gezelliger samen?’ ‘Mis je dan geen arm om je heen?’
  Wat nu als je dat niet mist? En als je ‘samen’ vaak vooral ‘gedoe’ vindt? Ben je dan raar?

  Tijdens een reis door Canada bestudeert Suz de kunst van het scenario schrijven en vooral de kunst van het hebben van relaties. Wel of niet daten, en hoe dan…

  Dit e-book is ontroerend persoonlijk, liefdevol, openhartig en vol belangstelling voor de diverse vormen die mensen hebben gevonden om blij te zijn wat betreft hun relatiestatus.

  Reacties van lezers van Ik date maar wat

  De auteur, Suzanne Buis, over de reacties op het boek: ‘Na het lezen van dit boek over dating gebeuren er dingen. Vrouwen besluiten te stoppen met online daten – vaak zijn ze echt moe van profielen lezen, reageren, mailen, de spanning voor een blind date, afspraakjes die tegenvallen. Neem even pauze van het online daten. Lees het boek. Kom eerst op krachten, laat je inspireren door dit boek en maak het weer leuk voor jezelf.
  Bij mannelijke lezers werkt het anders: die mailen vaak over dat ze geen idee hadden hoe een vrouwenbrein werkt en dat het boek een eye-opener is. Ze durven wat meer. Ik heb tientallen enthousiaste reacties gekregen van mannen die besloten om gewoon eens een aardig praatje te maken met vrouwen die ze interessant vinden. Het boek geeft zowel herkenning als inspiratie en nieuwe moed.’

  Ook verkrijgbaar als papieren boek