Ik ben mezelf, Ilse van Hout

Hoogbegaafde kinderen leren zichzelf beter te begrijpen. Het boek kan individueel gebruikt worden (onder begeleiding van bijv online coching). Met zeer goed schrijfbaar papier en genoeg ruimte voor beantwoorden van vragen.

‘Ik ben mezelf’ is een psycho-educatie weet- en werkboek bedacht door Ilse van Hout en uitgegeven door haar praktijk Klavertje Vijf.

15,00

6 op voorraad

Weet- en werkboek voor hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd

‘Ik ben mezelf’ is een psycho-educatie weet- en werkboek bedacht door Ilse van Hout en uitgegeven door haar praktijk Klavertje Vijf. Dit boek staat vol informatie, tips en vragen die hoogbegaafde kinderen helpen zichzelf beter te leren begrijpen.
Het boek kan individueel gebruikt worden (onder begeleiding). Wat het boek uniek maakt is dat er per thema in gewerkt kan worden, je hoeft dus niet bij het begin te beginnen! De bladzijden zijn gemaakt van zeer goed schrijfbaar papier en er is genoeg ruimte voor het beantwoorden van de vragen.

Schrijfcoach
Bij het schrijven van ‘Ik ben mezelf’ kwam Ilse van Hout bij Suzanne Buis in het Droomdenkers Talentcentrum, voor schrijfcoaching. Dat doen meer schrijvers, trainers en coaches. Ook behoefte aan hulp bij het tot stand brengen van jouw eigen boek, voor je praktijk of je onderneming? Kijk wat de Gedachtenschenker doet.