Uit­ver­kocht

Het Grote Kluitman Paardenverhalen Boek

‘Deze moet je lezen!’

Bestel alleen hier met handtekening van Suzanne Buis. Superleuk cadeau!

Een lekker dik boek over paarden, met heel verschillende verhalen. Elk verhaal gaat over paarden en pony’s! Suzanne Buis schreef een verhaal over Floortje Bellefleur op ponykamp. Waarom zit Floortje achterstevoren op haar pony?!
Lees dat en veel meer in deze must-read voor ponyfans en paardenmeisjes!

Lees hieronder meer bij Beschrijving

14,99

Uitverkocht

Het grote Kluitman paardenverhalenboek

Wat een heerlijk boek vol paardenverhalen voor in de vakantie! Voor fans van paarden en pony’s en leuke verhalen:
Het grote Kluitman paardenverhalenboek. De verhalen zijn op zichzelf te lezen, maar sluiten soms ook aan bij de bestaande paardenseries. Het zijn heel verschillende verhalen: lief, verrassend, avontuurlijk, spannend, historisch, grappig, ontroerend… één ding hebben ze met elkaar gemeen: de unieke band tussen mens en paard!

Schrijvers over paarden

Succesauteurs zoals onder andere Nicolle Christiaanse, Christine Linneweever, Gertrud Jetten, Suzanne Buis en Annemarie Dragt schreven allemaal voor dit unieke verhalenboek. Het is een must-read (dat betekent: ‘Deze moet je lezen!’) voor iedereen die graag over paarden leest!

Floortje Bellefleur

Suzanne Buis van Vol liefs is ook bekend van de serie over Lizzy, over De Glitterclub en de serie over Floortje Bellefleur.
Voor dit paardenboek bewerkte Suzanne Buis een verhaal over Floortje Bellefleur op ponykamp. Waarom zit Floortje achterstevoren op haar pony?!Lees dat en veel meer in deze must-read voor ponyfans en paardenmeisjes!
Bij elk verhaal is er een passende illustratie, gemaakt door diverse illustratoren, zoals Melanie Broekhoven en Ivan en Ila.

Voor paardenmeisjes én jongens

Dit boek gaat over paarden en pony’s en paardrijden en op ponykamp gaan en paarden verzorgen… en dat kunnen jongens natuurlijk ook!
De verhalen zijn geschikt voor 8 tot 12 jarige lezers (8-12 jaar). Maar lees je heel goed, of lees je samen met papa of mama of de juf, dan kun je er natuurlijk ook in beginnen als je 6 of 7 bent. En als je ouder bent dan 12… dan mag je het boek TOCH nog lezen! Fijn, hè 🙂