Uit­ver­kocht

Het Grote Jill spelletjesboek (mmv Suzanne Buis) ,

Het is nog even wachten op Jill’s film, Elvy’s wereld, So Ibiza! Vermaak je dus deze zomer met haar nieuwste uitgave: een superleuk boek boordevol testjes, dilemma’s, spelletjes, puzzels en nog veel meer leuks om samen met je BFF te ontdekken! Wat is er leuker dan samen met je BFF testjes, puzzels en quizzen te maken? Ben je meer een spijkerbroekentype, of ga je voor een little black dress? Hoe ziet jouw ultieme vakantie eruit? En hoe goed ken jij je BFF, en zij jou?

Natuurlijk staat dit spelletjesboek ook vol met met illustraties en tekentips van Jill.

13,50

Uitverkocht

Over Jill

Multitalent Jill Schirnhofer (Amsterdam) tekent, ontwerpt, schrijft en maakt programma’s. Ze is bekend van haar eigen tv-programma ‘Jill’ op Zapp en van haar YouTube-filmpjes. En ze speelt natuurlijk in de door haar geschreven film Elvy’s wereld, So Ibiza! Vanaf september in de bioscoop.
Onder jonge meiden is Jill razendpopulair. Ze is auteur van tientallen bestsellers als Tekenen met Jill en Het grote Jill doeboek.

Jill op tv

Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het tv-programma Jill. Elke elke donderdag rond 17:50 uur op NPO Zapp en elke woensdag om 12:00 uur een nieuwe DIY video online.

Het tv-programma

Ben jij altijd op zoek naar originele ideeën en tips om zelf te tekenen, knutselen of te koken en ben je gek op mode en beauty? Dan mag je ‘Jill’ van AVROTROS niet missen!

Jill Schirnhofer

Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt jou uit om creatief te zijn en je fantasie te gebruiken. Ze neemt je mee in haar wereld en laat zien dat je met minimale middelen zelf iets kan maken. Meer weten over Jill? Bij ‘Veelgestelde Vragen’ geeft ze antwoord op een aantal van jullie vragen.

Jill’s film

In het najaar komen er weer nieuwe afleveringen op tv. En in september is de première van Elvy’s wereld, So Ibiza!
Waar gaat Jill’s film Elvy’s Wereld over?
Elvy zet alles op alles om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen. Ze ontmoet daarbij een hoop bijzondere mensen. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld…

Productspecificaties van het boek

Nederlandstalig
Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: juni 2018
Druk 1
Afmetingen
24,1 x 17 x 1 cm
Aantal pagina’s
96 pagina’s
Illustraties
Met illustraties
ISBN13
9789045213095
Betrokkenen
Auteur
Jill Schirnhofer
mmv oa Suzanne Buis
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
EAN 9789045213095