Boekwinkel

Vol Liefs: de mooiste kinder- en jeugdboeken over beelddenken

Boeken over beelddenken zijn niet altijd verhalend. Wij hebben daarom een aantal boeken over beelddenken uitgekozen die in de eerste plaats leuk zijn om te lezen. Daarnaast leer je, als je ze leest, meer over iemand anders. Hoe denkt hij of zij? Wat voor beelden en gedachten spoken op een gemiddelde dag door zijn of haar hoofd? Herken je je hierin, of juist niet? Is denken in beelden iets wat je zelf aanspreekt, wat je al doet, of waar anderen in je omgeving zich in herkennen?

Je kunt hier online elk boek kopen dat je aanspreekt. We hebben kinderboeken voor 10 jaar, 12 jaar, volwassenen… je kunt er eigenlijk vanuit gaan dat je als volwassene nog met plezier de kinderboeken leest, en dat kinderen die vlotte lezers zijn ook de boeken voor iets oudere kinderen leuk zullen vinden. Tenslotte is iedereen anders – en dat is precies waar we bij Vol Liefs van houden. We laten het daarom vooral aan de lezer om te bepalen welke boeken leuk zijn. De door ons gegeven leeftijden zijn dus slechts een richtlijn.

Ook voor volwassenen

Beelddenken bij je kind (of kleinkind) kan zich op vele manieren uiten. Inspirerende boeken uit ons aanbod kunnen helpen een beelddenker beter te begrijpen. Soms komen ouders of grootouders erachter dat ze zelf ook denken in beelden. Een boek kopen van Vol Liefs doen sommigen voor zichzelf, anderen om iemand anders beter te begrijpen, en weer anderen om het boek cadeau te doen aan de beelddenker in hun omgeving.

Wat brengt je naar de website van Vol Liefs? Ben je benieuwd naar denken in beelden? Vraag je je af wat het precies inhoudt? Wil je een boek samen met een (klein)kind lezen of misschien in de klas bespreken of voorlezen? Als je niet zeker weet wat je zoekt, neem dan gerust contact met je op. Wij kennen onze boeken goed en helpen je graag aan dat ene bijzondere boek dat ervoor zorgt dat de beelddenker in je omgeving zich beter begrepen voelt.