Voorpublicatie in KinderWijz over hoogbegaafde pubers 22 juni 2018

Mooie editie van Kinderwijz (magazine van 248Media) met speciale aandacht voor hoogbegaafdheid en puberteit. Met een voorpublicatie van ‘Mijn hoogbegaafde puber’, het nieuwe boek van Suzanne Buis. Buis: ‘De moeder uit dit interview is Linda van der Klooster die eerder haar openhartige (en schokkende) verhaal deed in ‘Mijn hoogbegaafde kind en ik’. Linda is auteur van ‘De domste thuis’ en ze vertelde in mijn boek op indringende wijze hoe moeilijk zij het vond om haar uitzonderlijk hoogbegaafde zoon te begrijpen en vooral om er achter te komen wat zij als moeder voor hem kon betekenen. Het interview maakte veel indruk op mij en de lezers. Ik vind het erg fijn om deze update te kunnen delen, want het verhaal van Linda en haar gezin biedt echt hoop!’
Bestel dit boek

Je hoogbegaafde puber begeleiden: hoe doe je dat?

In dit boek vol persoonlijke verhalen zijn hoogbegaafde tieners, ouders, leerkrachten en onderzoekers het eens over wat er nodig is voor een prettige puberteit: loslaten en goed contact houden. Hoe doen zij dat? En hoe kun jij dit toepassen als ouder van een hoogbegaafde puber?

Dit boek geeft antwoord op vragen als:

– Waarom doet mijn hoogbegaafde puber zo sloom/brutaal/chaotisch?
– Hoe weet ik wat er omgaat in mijn hoogbegaafde puber?
– Waarom hebben sommige hoogbegaafden een prima puberteit?
– Hoe bereiken wij samen een leefbare puberteit?

Lees inspirerende, openhartige verhalen over twijfels en oplossingen en doe ideeën op. Beleef vol vertrouwen deze bijzondere fase in het leven van jouw hoogbegaafde puber.

Verschijningsdatum ‘Mijn hoogbegaafde puber’: september 2018
€19,95
www.volliefs.nl

Tijdschrift KinderWijz bestellen?

Ga naar www.248Media.nl